• Formidling, kurser og svampefarm

  Gennem vores arbejde med at lave lokale råvarer ud af såkaldte spildprodukter, har vi tilegnet os en masse nyttig viden, som vi også meget gerne vil videreformidle til andre.

   

  Nedenfor ses nogle af de services og produkter, som vi tilbyder til organisationer, virksomheder og foreninger.

   

  Vi er fleksible og kan skræddersy løsninger, der passer til mange behov og ønsker. Kontakt os på formidling@beyondcoffee.dk, hvis I vil vide mere.

  Rundvisning

  Vores svampefarm på Nørrebro, er en af de bedste måder at give et indblik i kaffegrumsets rejse fra 'affaldsprodukt' til lækre svampe. Vi har god erfaring med rundvisninger af grupper, samt workshops på stedet. Klik her for prisliste.

  Foredrag og undervisning

  Vores specialiserede viden i bæredygtig fødevareproduktion er oplagt, hvis man ønsker at tilføre et uddannelsesforløb et anderledes take på anvendelsesmulighederne i 'bio-affald'.

  Skriv til os, for mere information.

  Kursus

  Ønsker du eller din virksomhed et intensivt uddannelsesforløb specifikt om dyrkning af svampe i kaffegrums, tilbyder vi 4-dages kurser.

  Skriv til os for priser.

  Containerfarm

  Mange større virksomheder og organisationer smider hver dag tonsvis af kaffegrums ud, der kunne have været brugt til at dyrke sunde fødevarer i. Vi tilbyder turn-key-løsninger: en produktionsklar mobil svampefarm.