Return to site

Dagen i dag er en fejringens dag

· Filosofi

I 2015 var Beyond Coffee på et svampekursus i Holland. Her lærte vi - som de omrejsende brygmestre i 1800-tallets spirrende, europæiske ølindustri - om tips og tricks til at gro østershatte i kaffegrums.

I 2016 holdt vi det tredje trans-europæiske 2-dages seminar, hvor 9 europæiske lande (inkl. Serbien) kom til København.
I dag laver vi selv kurser og rundvisninger fra andre nysgerrige fra andre europæiske lande og har blandt andet afholdt dem for belgiere, normænd, lettere og til sommer for tyskere.
I dag er det den 9. maj og det betyder at vi på tværs af Europa fejrer det europæiske sammenhold. Den 9. maj kaldes Europadagen.
Eksempelvis flages der denne dag i mange nationer i Europa med nationale flag side om side med EU flaget.
Det er der få danskere der ved.
Selv uden for det danske Folketing bliver det ikke gjort.
Men ikke i Beyond Coffee. Her vil vi gerne flage. Så er det i naboområdet kan du - hvis du er en af de 3 første - komme ned i butikken i dag og sige ‘EU’. Så vil du få en gratis øko-ølkupon som kan bruges på vores forårsfrsdagsbar d. 18. maj.
Vi kommer til at arbejde mere, ikke mindre, med Europa i Beyond Coffee.
Den 23. maj skal vi ned og besøge de hollandske svampedyrkere igen, RotterZwam i Rotterdam. Og så går turen til Paris derefter, for at lære om endnu en ny affaldsstrøm (hvor vi også mødes med vores ideologiske protegé, Gunter Pauli).
Den franske præsident Emmanuel Macron udtrykte det så smukt: “Frankrig er stort... i kraft af sit medlemsskab af den Europæiske Union.”
Beyond Coffee er ikke medlem af den Europæiske Union. Men vi er stiftet i et land, som er det. Og det er vi helt utroligt taknemmelige for.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK