• Formidling

  og svampe i din virksomhed

  Gennem vores arbejde med at lave lokale råvarer ud af såkaldte spildprodukter, har vi tilegnet os en masse nyttig viden, som vi også meget gerne vil videreformidle til andre.

   

  Nedenfor ses nogle af de services og produkter, som vi tilbyder til organisationer, virksomheder og foreninger.

   

  Vi er fleksible og kan skræddersy løsninger, der passer til mange behov og ønsker.

  Kontakt os på formidling@beyondcoffee.dk, hvis I vil vide mere.

  Rundvisning

  Vores svampefarm i Københavns Nordhavn, er en af de bedste måder at give et indblik i kaffegrumsets rejse fra 'affaldsprodukt' til lækre svampe. Vi har god erfaring med rundvisninger af grupper, samt workshops på stedet.

  Foredrag og undervisning

  Vores specialiserede viden i bæredygtig fødevareproduktion er oplagt, hvis man ønsker at tilføre et uddannelsesforløb et anderledes take på anvendelsesmulighederne i 'bio-affald'.

  Skriv til os, for mere information.

  Svampedyrkning i din virksomhed

  Mange virksomheder og organisationer smider hver måned tonsvis af kaffegrums ud, der kunne have været brugt til at dyrke sunde fødevarer i.
  Læs om vores svampemontrer eller skriv til os om vores kurser i svampedyrkning.

×
Terms & Conditions
Samtykke ved køb 
Når du afgiver en ordre hos BeyondCoffee ApS, skal du indtaste personlige data som cvr-nr., navn, adresse, e-mail og eventuelt telefonnummer. I forbindelse med dit køb, giver du os samtykke til at opbevare dine data, samt til at bruge dem for at vi kan fuldføre vores forpligtelse overfor dig. 

Bliver data delt med tredjeparter? 
Dine data kan blive delt internt i Beyond Coffee ifb. med afsendelse af varer, reklamationer, returneringer mv. 
Dine data bliver også delt med Visma Software A/S, med hvem vi har etableret en databehandleraftale. 
Dine personlige data kan blive delt med tredjeparter ifb. med markedsføring, og ellers kun hvis den valgte betalingsmetode kræver, at vi videresender information. 
Ingen personlinge data bliver solgt til tredjeparter. 

Hvilke data gemmes, og hvor længe? 
Vi gemmer relevant data så længe vi er ansvarlige i henhold til dansk regnskabslovgivning. For at beskytte dig mod svig, gemmer vi også din IP-adresse.
 

E-mails

Vi sender dig ikke uønskede mails. Vi sender dig kun relevante mails, der relaterer sig til din ordre. Du modtager kun vores nyhedsbrev, hvis du tilmelder dig det.
×
Privacy Policy
Håndtering af personlig data 
Hvis du mener, at vi ikke overholder vores forpligtelser i forbindelse med håndtering af personfølsomme data, kan du også kontakte Datatilsynet.

Rettigheder til data 
I henhold til GDPR har du ret til adgang til de data vi har gemt om dig. Du har også ret til at få de data, vi har gemt, slettet.