Når du laver kaffe, bruger du kun omkring 0,2% af kaffens næringsstoffer; nemlig den aroma det kogende vand opsuger for at blive til kaffe. Resten, de 99,8%, bliver til kaffegrums som smides ud i skraldespanden.
Det er spild af ressourcer.
I stedet for at kaffegrums smides ud, indsamler Beyond Coffee det. Vi bruger det til at gro lækre svampe. Svampe elsker nemlig kaffegrums. Vi indsamler kun økologisk kaffegrums, eftersom vores bedrift er 100% økologisk.
Økologiske østershatte
Dyrket på kaffegrums i København. Vi sælger både til private og restauranter. Kontakt os for smagsprøver.
Til hjemmedyrkeren
Dyrk dine egne østershatte på din egen kaffegrums, med vores Gro-sæt eller Gro-boks. Se mere her på siden og køb i vores butik i København eller via webshop.
Til virksomheden
Med vores svampemontre kan du som virksomhed dyrke dine egne østershatte og blive en del af den cirkulære økonomi. Du kan stå for dyrkningen selv, eller delvist lade os om det.
Hvem er Beyond Coffee?
Julie Hulegaard
julie@beyondcoffee.dk
Julie Hulegaard er uddannet Bæredygtig Design Ingeniør og er driftschef i Beyond Coffee.
Michael Beck
Michael Beck er tidligere lokofører og er nu Beyond Coffee's chauffør hvor han indhenter tonsvis af frisk økologisk kaffegrums og leverer friske svampe til restauranterne.
Mie Munch Jensen
Mie studerer til Fødevareingeniør på DTU og er ansat som studentermedhjælper.
Thomas Harttung
Thomas Harttung er senior aktivist, landmand og medstifter af Beyond Coffee.
Tobias Lau
Tobias Lau er junior aktivist, etnolog, medstifter og bestyrelsesformand for Beyond Coffee.
Holger Winsløw Larsen
Holger er etnolog og produktionsleder hos Beyond coffee.
© 2016-2019. All rights reserved BeyondCoffee ApS. Photos by René Georg: www.georgworks.com